Gezichtsbehandeling

met basisch vliesmasker

De alkaliteit van dit basische masker leidt tot een uitscheiding van zuren en schadelijke stoffen via de talg- en zweetklieren en zorgt daardoor voor een aangename zelfvetting en regeneratie van de huid.

basisch vliesmasker
Jentschura-gezichtsbehandeling

Basische toepassingen ondersteunen de natuurlijke uitscheiding van zuren en schadelijke stoffen onder andere via de talgklieren en zorgen zo voor een aangename zelfvetting van de huid. Een zichtbaar zuiverder en levendiger huidbeeld die ook voelbaar soepeler en zachter is zijn het resultaat van deze toepassing.

De basische behandeling met het vliesmasker biedt u alle positieve eigenschappen die nodig zijn voor een optimale verzorging van het gezicht de hals en het decolleté.

Voeg een mespunt MeineBase toe aan 30 à 40 ml warm water, zo ontstaat er een loogwater met een pHwaarde van 8,5. Leg een vliesmasker in dit loogwater, wanneer dit door en door nat is neemt u het eruit, druk het water eruit tot het vliesmaker niet meer druipt. Leg vervolgens het vochtige masker gedurende ongeveer 20 minuten op de gereinigde huid. Gedurende al deze tijd wordt het gezicht, hals en decolleté warm en droog afgedekt. De alkaliteit van het basisch masker zorgt voor een uitscheiding van zuren en afvalstoffen via de talg- en zweetklieren en zorgt daardoor voor een optimale vetlaag en regeneratie van de huid.

Normaal heeft u geen extra behandeling meer nodig na het verwijderen van het masker. Wenst u toch nog een extra verzorging, dan bevelen we u het gebruik van een basische crème aan.

Scroll naar boven