Veelgestelde vragen

Vragen over ontzuren

1. Mag ik ontzuren tijdens de zwangerschap?

Volgens Peter Jentschura ondergaat de aanstaande moeder tijdens haar zwangerschap en tijdens de borstvoeding een negen maanden durende ‘zuur en gifstoffenstuwing’ omdat in deze periode er geen maandstonden zijn. Wil ze haarverlies, cellulitis en zwangerschapsstriemen vermijden, dan moet ze de toevoer aan mineralen verdrievoudigen met WurzelKraft. Voor haarzelf, dat is het normale gebruik, om te ontzuren (de zuren en gifstoffenstuwing te stofwisselen) en ze moet bouwstenen voor haar groeiende baby tot zich nemen. Wel minderen met het drinken van 7×7 Kruidenthee, omdat er anders te veel afvalstoffen vrijkomen, maar wel ondersteunen met basische lichaamsverzorging.

2. Wat te doen bij ontzuringsverschijnselen?

Last van duizeligheid, veel plassen, andere ontlasting, of last van de mag? Hoe meer u verzuurd bent, des te voorzichter moet u ontzuren. Drink veel water, eet meer groente en fruit, neem extra WurzelKraft om de zuren en afvalstoffen te binden en pak je rust tijdens het ontzuren.

3. Hoe kun je de afvoer van zuren bevorderen?

Drink 7×7 Kruidenthee voor los maken van de slakken uit de weefsels. Neem WurzelKraft voor neutraliseren en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie. Uitscheiden van afvalstoffen over de huid met MeineBase, basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging. Drink daarnaast veel water, eet basische voeding en neem je rust.

Meer informatie

4. Kun je de producten ook preventief gebruiken?

Zeker, een lichaam wat verzuurd is kan klachten veroorzaken. Volg daarom altijd het driestappenplan van P. Jentschura.

Meer informatie

5. Hoe ontstaat cellulitis?

Een teveel aan zuren en schadelijke stoffen moet het lichaam met mineralen neutraliseren tot neutrale zouten. Zijn er in het lichaam meer zouten dan de nieren en darmen kunnen uitscheiden dan zal het lichaam deze binden aan water en vet en opslaan onder de vorm van slakken. Van nature zijn vetweefsel, die de darm en de nieren omgeven, en het onderhuids weefsel opslagplaatsen voor zuren en slakken.

Meer informatie

Vragen over producten

1. Welke 49 kruiden zitten er in de 7x7 Kruidenthee?

Tijm, citroenschillen, weegbree
kaneelschors, lavaswortel, wijnbladeren, melisseblad, marjoleinkruid, hyssopkruid, citroengras, wilde tijm, appel, artisjokkenkruid, lindebloesem ijzerkruidblad, boekweitkruid, longkruid, rozenbottelschillen, venkelvruchten, rozemarijnblaadjes, kardemom, komijn, zoethoutwortel, lavendelbloesem, dillekruid, anijsvruchten, rozenbloesemblad, aalbesblaadjes, hopbloemen, paardenbloemblad, koriander, daslookkruid, sinaasappelschillen, karwijvruchten, aardbeiblad, basilicumblaadjes, bosbessenblad, vlierbloesem, goudsbloembloesem, gemberwortel, brandnetelblad, bosbessenvruchten, eucalyptusblad, braamblad, hibiscusbloesem, dragonblaadjes, dillevruchten, frambozenblad, bonenkruid

Meer informatie

2. Welke ingrediënten zitten er WurzelKraft?

Plantaardige voeding in de vorm van een granulaatpoeder met bijenpollen, vruchten, kruiden en groenten. Het combineert op unieke wijze de kracht van meer dan 100 planten.

Meer informatie

3. Waaruit bestaat MeineBase Badzout?

natriumhydrogeencarbonaat, bergkristal, chalcedoon, natriumcarbonaat, saffier, chrysopraas, natuurlijke mineralen, carneool, citrien, zeezout, agaat, onyx

Meer informatie

4. Welke ingrediënten zit er in MorgenStund'?

gierst, zonnebloempitten, ananas, boekweit, zoete amandelen, appel, amarant, pompoenpitten

Meer informatie

5. Waaruit bestaat TafeltjeDekJe?

quinoa, aardappelen, erwten
gierst, worteltjes, tomaten, rijst, uien, prei, kruiden, specerijen

Meer informatie

Vragen over bestellingen

1. Kan ik de producten ook in een winkel kopen?

De producten van P. Jentschura worden in vele reformzaken en biologische winkels verkocht. Kijk voor de dichtstbijzijnde verkooppunten bij u in de buurt foor op “meer lezen” te klikken.

Meer informatie

2. Wat is het portovrije bedrag voor een bestelling?

Consumenten In Nederland geen verzendkosten, belgie bij bestellingen vanaf 30 euro geen verzendkosten.

Meer informatie

3. Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Ja, indien uw e-mailadres bij Zonnevlecht bekend is, dan krijgt u een e-mail van bezorgdienst GLS over de status van verzending. Als uw pakketje als brievenbuspost is verzonden, dan kunt u dit niet volgen.

Meer informatie

4. Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Ons streven is alle bestellingen binnen 5 werkdagen te leveren.

Meer informatie

Webshop

P.Jentschura producten

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/ontzuringsproducten” text=”Ga naar webshop” color_override=””]

Profjes & urineanalyse

aanvragen

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/contact” text=”Aanvragen” color_override=””]
Scroll naar boven