Afslanken

Figuurproblemen = verslakking

Succesvol afslanken is altijd mogelijk. Combineer effectvolle ontslakkingsmaat- regelen van het lichaam met vitaalstofrijke en basenopbouwende voeding en regelmatige bewegingen. Vervolledig dit met het drinken van slakkenoplossende kruidenthee (afslankthee), rijkelijke basische mineralisering en met een basisch reinigende lichaamsverzorging.

Jentschura-sport-afslanken
Jentschura-figuurproblemen

Figuurproblemen zijn naast het opslaan van vet in de eerste plaats een gevolg van het opslaan van geneutraliseerde zuren en andere schadelijke stoffen.

Helemaal bovenaan op het verlanglijstje van de meeste mensen staat het verlangen naar gezondheid, vitaliteit en welzijn. Daardoor dromen velen van een fluweelzachte huid en strak lichaam. Deze droom kan werkelijkheid worden. Gooi ballast af in elke willekeurige tijd van het jaar. Voelt u zich vitaal en mooi in uw huid. Hoe gaat dat, vraagt u zich af? Het toverwoord luidt ontslakken.

Diëten en sporten hebben maar beperkt succes!

Ontslakken betekent het verwijderen van afzettingen uit cellen, weefsel, gewrichten en organen van het lichaam. Deze zogenaamde slakken kunnen de oorzaak zijn van vele disfuncties in het organisme, bijv. van huidproblemen, reuma en jicht of ook van figuurproblemen. De “Driesprong van de ontslakking” volgens dr. H. c. Peter Jentschura brengt naast vele voordelen voor de gezondheid ook het “goede figuur” weer tevoorschijn. Dat kan iedereen met een beetje knowhow en het juiste toebehoren.

Om te ontslakken

  • beginnen met 1 – 2 kopjes 7×7 Kruidenthee (afslankthee) dagelijks, hoeveelheid verhogen tot ½ – 1 liter
  • dagelijks 1 – 1½ water drinken
  • 6 theelepels of meer WurzelKraft eten, verspreid over de dag
  • intensieve basische lichaamsverzorging met lig- en voetbaden, basische kousen, wikkels enz. zo vaak mogelijk
Ontzuren met het driestappenplan van P. Jentschura

De driesprong van de ontslakking

  1. Reiniging – opsplitsing van de afgezette slakken in hun bestanddelen met de 7×7 KruidenThee (afslankthee)
  2. Regeneratie – stofwisseling en zekere afvoer van opgeloste zuren en giffen met WurzelKraft en regeneratie van cellen, weefsels, organen en hun functies
  3. Uitscheiding – gerichte uitscheiding van zuren en giffen, vooral via de huid en slijmvliezen door basische toepassingen met MeineBase Badzout

2. Regeneratie

Een succesvolle ontslakking begint met het splitsen van de slakken in hun oorspronkelijke bestanddelen. Door deze splitsing worden tot nu toe afgezette zuren en andere schadelijke stoffen allereerst gereactiveerd.

Al sinds vele jaren heeft zich de 7×7 KruidenThee als universele slakkenoplosser met groot succes bewezen. Deze afslankthee bevat als ideale celspoeler door de gerichte combinatie van 49 kruiden, specerijen, wortels en bloesems alle elementen die bij verslakkingen een rol spelen. De 7×7 KruidenThee lost daardoor alle slakken op.

WurzelKraft

Bij de tweede stap worden de gereactiveerde schadelijke stoffen met behulp van basenvormende vitaalstoffen geneutraliseerd en afgevoerd. De lichaamseigen mechanismen van de ontzuring worden door de zuiver plantaardige vitaalstoffen van de WurzelKraft optimaal ondersteund. Dat geldt vooral voor het versterken van de nieren door de basenvormende minerale stoffen van de WurzelKraft.

Iedere plant bezit voor haar soort typische vitaalstoffen. Door de speciale receptuur met meer dan 100 planten bezit WurzelKraft alle plantaardige vitaalstoffen die ons lichaam voor zijn dagelijks werk nodig heeft.

Uiteindelijk moet de “ballast”uit het lichaam worden verwijderd! Naast nieren, darm en longen beschikken wij nog over een ander, zeer effectief uitscheidingsorgaan voor schadelijke stoffen – de huid.

Met een basische lichaamsverzorging kan de uitscheidingsfunctie van de huid gericht worden geactiveerd. Het principe is heel eenvoudig, maar geniaal. Door de huid worden via honderdduizenden zweet- en talgklieren zuren en andere schadelijke stoffen uit het lichaam verwijderd.

In een basisch bad wordt de huid van reeds uitgescheiden zuren bevrijd en het lichaam kan zuren “doorschuiven”. Dit ontlast het lichaam merkbaar. De huid wordt zacht gereinigd en het zelfvettend vermogen wordt geoptimaliseerd.

Scroll naar boven