Lichaamsverzorging

op natuurlijke wijze

Basische baden en toepassingen reinigen en verzorgen de huid en zorgen tegelijkertijd voor een aangename zelfvetting. Dat ziet men, dat voelt men. Beleef een voelbaar soepele, goed doorbloede en fluweelzachte huid en verhoogd gevoel van welzijn met de ontzurende lichaamsverzorging.

Jentschura-verzorging
Jentschura-lichaamsverzorging-huid-haar

MiraVera – 3×3 Tonicum

huid- en haarverzorging

MiraVera, de schoonheidselixer werkt verfrissend en vitaliserend voor een mooie en stralende huid.

3×3 Tonicum voor de hoofdhuid zorgt met haar stimulerende werking voor haarbehoud en haarregeneratie.

Droog en nat borstelen

van de huid voor ontzuren van het lichaam

Ons lichaam probeert de centrale organen zuiver en de functies intact te houden. Zuren en schadelijke stoffen, die niet over de nieren, de darmen en de longen kunnen afgevoerd worden, probeert het organisme stelselmatig via de huid uit te scheiden. Daarvoor stuurt het lichaam zuren en schadelijke stoffen in de richting van de huidregio’s die rijk zijn aan klieren, zodat via deze weg de zuren en schadelijke stoffen uitgescheiden kunnen worden.

Jentschura-vasten-borstelen
Jentschura-alkawear-kousen

AlkaWear

basische functionele kleding

Voor een zelfverzekerd optreden, een goed lichamelijke welzijn, een verzorgde huid en een heldere geest. De combinatie van AlkaWear kleding en MeineBase maakt het mogelijk de huid bij haar natuurlijke uitscheidingsfunctie te ondersteunen en verwijdert tevens dode huidcellen voor een zachte, soepele en stralende huid.

Darmspoeling

ter ondersteuning bij detoxen & ontgiften

Bij darmproblemen zoals verstopping of een opgeblazen gevoel, maar ook speciaal bij vastenkuren, beschikt u met de darmspoeling van P. Jentschura over een goede behandelmethode zonder schadelijke bijwerkingen.
Door een klysma wordt de darm gereinigd en bevrijd van restafzettingen, waardoor de darmen beter gaan werken.

Scroll naar boven