AlkaWear

basische functionele kleding

De combinatie van AlkaWear textiel en MeineBase maakt het mogelijk de huid bij haar natuurlijke uitscheidingsfunctie (ontzuren) te ondersteunen en verwijdert tevens dode huidcellen voor een zachte, soepele en stralende huid.

Jentschura-alkawear VastenKuur

Jentschura-alkawear-wikkelWeldadig ontspannen uitrusten

Basische verzorging van top tot teen is nu nog praktischer en functioneert bovendien – overdag of ’s nachts – met hoogwaardig AlkaWear textiel. Voor een zelfverzekerd optreden, een goed lichamelijke welzijn, een verzorgde huid en een heldere geest. Voor AlkaWear wordt op schadelijk stoffen gecontroleerd textiel volgens Öko-Tex standaard 100 gebruikt.

Jentschura-alkawear-kousenWat maakt AlkaWear basisch?

1 theelepel MeineBase Badzout op een 0,5 liter water voor OkselPads, Hals- en VoorhoofdsWikkels, voor Basische Kousen, Basische Stulpen, LichaamsWikkels en de Basische Overjas. De combinatie van AlkaWear-kleding en Meine Base zorgt ervoor dat de huid in haar natuurlijke uitscheidingsfunctie wordt ondersteund. Het resultaat is iets waar veel mensen al tevergeefs naar hebben gezocht, namelijk een zelfverzekerd optreden zonder zweetvlekken.

Jentschura-alkawear-labelCompleet basisch en natuurlijk verzorgd

Voor wikkels kunnen het beste natuurlijke vezels worden gebruikt. De gaasdoeken voor de AlkaWear wikkels bestaan uit ongebleekte katoen. Die zitten zeer prettig, geven op de huid een zeer weldadig gevoel en worden vanwege zijn verdraagzaamheid door de huid en hypoallergene eigenschappen ook graag door allergische personen gebruikt. De Basische Kousen en Stulpen zijn van prettig te dragen gekamde katoen resp. van scheerwol.

Jentschura-alkawear-okselpadsDe Basische OkselPads helpen op natuurlijke wijze tegen uitscheidingen met onaangename geurtjes. Ze bieden de langverwachte oplossing tegen zweet en stress ter hoogte van uw oksels en zorgen voor een zelfverzekerd optreden op uw werk, in uw vrije tijd en tijdens het sporten.

Jentschura-alkawear-hals-voorhoofd-wikkelDe Basische Hals- en VoorhoofdWikkel heeft zich bewezen als middel tegen hoofdpijn, haaruitval en nekklachten. Effectieve reiniging van voorhoofd en hoofd, , van hals, nek en decolleté. U kunt deze wikkel niet alleen dragen terwijl u ligt, maar ook tijdens het bewegen. Dit hulpmiddel is ook geschikt als wikkel voor gewrichten of andere delen van armen en benen.

Jentschura-alkawear-basische-overjasZweetaanvallen en opvliegers ’s nachts of ’s morgens vroeg zijn een onaangenaam en vermoeiend verschijnsel. Hierbij kan het dragen van de Basische Overjas hulp bieden, die de natuurlijke uitscheidingsfuncties van de huidzeer effectief ondersteundt. De BasischeOverjas is bijzonder aan te bevelen voor mensen die geen tijd hebben voor langdurige basische baden en voor mensen die niet beschikken over een ligbad.

Jentschura-alkawear-lichaamswikkelVan de Basische LichaamsWikkel kunt u optimaal gebruik maken bij reinigings- en herstelkuren. Vanwege het ontspannende en ontlastende effect wordt deze wikkel vaak gebruikt bij buik- en menstruatieklachten evenals bij spanningen in het ruggebied. In de inschuifopening van de lichaamswikkel is ook plaats voor een kruik of moorkussen.

Jentschura-alkawear-kousenIn de natuurgeneeskunde worden de voeten beschouwd als hulpnieren. Het principe van osmose zorgt ervoor dat zuren en gifstoffen via de huid uitgescheiden worden. De eliminatie van zuren, gifstoffen en schadelijke stoffen is bijzonder intensief via de voeten en de benen. De basische ontslakkingskousen en de basische voetbaden hebben hun werkzaamheid bewezen, zeker bij de aanvang van zuiveringskuren en vastenkuren. De basische kousen bestaan uit 1 paar onderkousen van 100% katoen en 1 paar bovenkousen van 100% scheerwol.

Jentschura-alkawear-stulpenDe elastische, strak zittende Basische Stulpen zijn aan te bevelen tijdens en na het sporten, tijdens het werk en het dagelijks leven. Overdag gedragen Basische Stulpen verhogen het welzijn zonder dat dit veel extra tijd kost. Ze kunnen aan armen en benen worden gedragen.

Scroll naar boven