Glutenvrije producten

ontbijt & maaltijd

Wie zijn darmen minder belast, heeft meer energie. Glutenvrije producten zijn daarom geschikt voor mensen die bewust met hun voeding bezig zijn, meer energie nodig hebben of kampen met darmklachten.

Coeliakie en darmklachten

Coeliakie, ook wel aangeduid met glutenenteropathie, is een chronische darmaandoening, zich kenmerkend door een aangeboren glutenintolerantie die bij een onaangepast dieet leidt tot een beschadiging van het darmslijmvlies. Het vermijden van gluten, door het volgen van een glutenvrij dieet, is tot nu toe de enig bewezen werkzame behandeling voor mensen met de aandoening coeliakie.

Glutenintolerantie

Gluten is een eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut en producten op basis van deze granen. Glutenbevattende producten zijn o.a. brood, beschuit, crackers, pizza, pasta, paneermeel, koek, cake en taart. Ook komt gluten voor in soepen, sauzen, bouillon, diverse snoepjes en ijssoorten, doordat een graanproduct als bindmiddel is gebruikt.

Coeliakie heb je levenslang

Iemand met coeliakie moet levenslang een glutenvrij dieet volgen. Voedsel dat gluten of sporen van gluten bevat, beschadigt het slijmvlies van de dunne darm bij mensen met coeliakie. Door glutenvrije producten te eten, heeft de darmwand van mensen met coeliakie tijd om te genezen. Hierdoor worden belangrijke voedingsstoffen weer opgenomen en zullen klachten verminderen en uitblijven.

P. Jentschura biedt een glutenvrij ontbijt en een glutenvrije maaltijd aan, wat een uitstekende basis vormt voor een glutenvrij dieet.

Warme Douche ontvangen

van consumentenprogramma Radar

Vanwege een nare auto-imuunziekteziekte volgt mevrouw een erg streng glutenvrij dieet met MorgenStund’.

Glutenvrije producten

TafeltjeDekJe

Heel gemakkelijk en in een mum van tijd klaar

In onze tegenwoordige jachtige tijd is het een ware opluchting , in een handomdraai een goed maaltijd op tafel te kunnen toveren – hetzij, ’s middags thuis of op kantoor – alsook als een lichte avondmaaltijd. In slechts enkele minuten maakt u een volwaardige en heerlijke maaltijd voor groot en klein. De biologische quinoa-gierst-maaltijd met groenten bevat hoogwaardige eiwitten en overtuigt door zijn unieke smaak en veelvuldige bereidingsmogelijkheden.

Jentschura-TafeltjeDekJe

MorgenStund'

Begin de dag fit en opgewekt met het licht verteerbare en heerlijke ontbijt van MorgenStund’

Biologische MorgenStund’ bevat geselecteerde ingrediënten zoals de glutenvrije zaden van gierst, boekweit, amarant, alsook zonnebloempitten,
pompoenpitten en zoete amandelen. De vruchteigen, natuurlijke zoetstoffen van appelen en ananas maken het hoogwaardige ontbijt voor jong en oud compleet.

Jentschura-MorgenStund

Glutenvrije recepten

met MorgenStund’ & TafeltjeDekJe

Jentschura-morgenstund-peer-bessen

Ontbijtrecepten

met Morgenstund’

Jentschura-tafeltjedekje

Quinoa-gierst-maaltijden

met TafeltjeDekje

Jentschura-morgenstund-kokosmakronen

Bakrecepten

met Morgenstund’

Scroll naar boven