Warme Douche ontvangen

van consumentenprogramma Radar

Vanwege een nare auto-imuunziekteziekte volg ik een erg streng dieet.
Maar dankzij dit dieet voel ik mij veel beter en heb ik geen pijn en ontstekingen meer. Toen ik met dit dieet begon in januari 2016 was mijn goal om uiteindelijk mijn zoon in Nieuw Zeeland op te kunnen zoeken. Dat was de afgelopen 5 jaar niet meer mogelijk i.v.m. mijn slechte gezondheid. Nu is het eindelijk zover en hopen wij begin november te kunnen vertrekken.

Er was echter een groot probleem: De vliegtuigmaatschappij kan mijn dieet niet verzorgen. Een vriendin attendeerde mij op de voeding van Dr. P. Jentschura. Zij vroeg proefzakjes aan voor mij. Dat bleek een goed, tijdelijk alternatief. Ik bestelde 2 verpakkingen, maar dat bleken 2 grote dozen te zijn. Die zou ik aangebroken nooit door de douane van Australiƫ en Nieuw-Zeeland krijgen. Customer Service is daar erg streng in. Toen heb ik de firma Zonnevlecht een mail gestuurd, mijn probleem uitgelegd met de vraag of ik die kleine proefzakjes tegen vergoeding mocht bestellen. Meteen kreeg ik een antwoord van Marie-Lou van Zonnevlecht met de vraag hoeveel zakjes ik nodig had. Ik schaamde mij om het te zeggen, want ik had berekend dat ik er 24 nodig zou hebben. Wij reizen er 3 dagen over om daar te komen, het is 36 uur vliegen met lange tussenstops. En dat ook voor de terugreis.

Zo lang kan ik niet zonder eten en als ik mijn dieet niet respecteer word ik binnen 24 uur ziek. Dus dat waren 24 zakjes! Zeer snel kreeg ik antwoord dat er een pakket naar mij verstuurd was. Bij ontvangst bleek dat er 24 zakjes verstuurd waren, waar ik niet voor hoefde te betalen. Ik ben enorm blij om zo spontaan geholpen te worden. En ik kan toch eten onderweg! Graag een verdiende Warme Douche voor Marie-Lou.

Noot van de redactie: Mevrouw Asselberghs is inmiddels terug van haar vakantie en is erg blij dat ze de zakjes heeft gekregen. ‘Ik heb alles gebruikt. Tijdens de vlucht hoefde ik alleen maar om warm water te vragen.’

Het bericht van Radar lezen

Gebruikservaringen

P. Jentschura ontzuringsproducten

  • Na 3 jaar menstruatieklachten heb ik eindelijk geen buikpijn meer tijdens mijn menstruatieperiode door het volgen van de ontzuringskuur van P. Jentschura ! anoniem
  • Nooit geen brandende voeten meer sinds dat ik basische voetenbaden neem! Truus
  • Ik ben blij dat ik niet meer ondergesneeuwd wordt door mijn psoriases schilfers dankzij Meine Base badzout. Erjan
  • Eindelijk is mijn stoelgang weer normaal door het gebruik van 7×7 thee en Wurzelkraft. anoniem
  • Ik durf op mijn werk weer langs mijn collega te zitten met dank aan de okselpads van P. Jentschura, Patrick
  • Mijn dank aan Peter Jentschura, dat ik mijn kind heb kunnen helpen met extreem veel berg op haar hoofdje. Daphne
  • Ik had nooit durven hopen dat mijn cellulitis aanzienlijk verminderd zou worden, maar toch gelukt dankzij de cellulite kuur van P. Jentschura. Frederique

Webshop

P.Jentschura producten

Verkooppunten

P.Jentschura producten

Proefjes & urineanalyse

aanvragen