TafeltjeDekJe paprika
Voor 4 paprikahelften
Bereidingswijze
Voeg TafeltjeDekJe aan het water toe en roer goed door. Vervolgens onder af en toe roeren aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 4 – 5 minuten zachtjes laten koken. Tussendoor omroeren.
De brij met verse roomkaas, kruidenzout en peper op smaak brengen. Halveer de paprika´s, verwijder de zaadjes, was ze en stoof ze ca. 5 minuten. Vul de gehalveerde paprika´s vervolgens met de brij en strooi er de geraspte kaas over.
Laat de paprika´s in een voorverwarmde oven bij ca. 200 °C (heteluchtoven 180 °C) ca. 15 – 20 minuten bakken. Naar believen met verse kruiden garneren.
Ingrediënten
- 100 g TafeltjeDekJe
- ca. 400 ml water
- 2 paprika’s
- 2 tl verse roomkaas
- kruidenzout
- verse peper
- 100 g geraspte kaas
- verse kruiden naar believen
