Paprika - eens anders gevuld

(voor 4 paprikahelften)

Bestel in onze webshop

Ingrediënten

  • 100 g TafeltjeDekJe
  • ca. 400 ml water
  • 2 paprika’s
  • 2 tl verse roomkaas
  • kruidenzout
  • verse peper
  • 100 g geraspte kaas
  • verse kruiden naar believen

Bereidingswijze

Voeg TafeltjeDekJe aan het water toe en roer goed door. Vervolgens onder af en toe roeren aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 4 – 5 minuten zachtjes laten koken. Tussendoor omroeren.

De brij met verse roomkaas, kruidenzout en peper op smaak brengen. Halveer de paprika´s, verwijder de zaadjes, was ze en stoof ze ca. 5 minuten. Vul de gehalveerde paprika´s vervolgens met de brij en strooi er de geraspte kaas over.

Laat de paprika´s in een voorverwarmde oven bij ca. 200 °C (heteluchtoven 180 °C) ca. 15 – 20 minuten bakken. Naar believen met verse kruiden garneren.

Webshop

P.Jentschura producten

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/ontzuringsproducten” text=”Ga naar webshop” color_override=””]

Verkooppunten

P.Jentschura producten

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”/verkooppunten” text=”Zoek verkooppunt” color_override=””]

Profjes & urineanalyse

aanvragen

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/contact” text=”Aanvragen” color_override=””]
Scroll naar boven