MorgenStund'

vanilleyoghurt

Bestel in onze webshop

Ingrediënten

  • 3 EL MorgenStund‘
  • 120 – 140 ml Water
  • ½ appel
  • 2 EL bosbessen
  • 5 – 6 pitloze witte druiven
  • 2 EL geschaafde amandelen
  • 50 g vanilleyoghurt

Bereidingswijze

MorgenStund‘ met ca. 120 – 140 ml kokend water omroeren en 1 – 2 minuten laten wellen.

Snijd de appel en druiven in stukjes. Bak de geschaafde amandelen 2 – 3 minuten in een pan zonder vet. Voeg de vanilleyoghurt, fruit en de amandelen toe aan de MorgenStund’.

Webshop

P.Jentschura producten

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/ontzuringsproducten” text=”Ga naar webshop” color_override=””]

Verkooppunten

P.Jentschura producten

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”/verkooppunten” text=”Zoek verkooppunt” color_override=””]

Profjes & urineanalyse

aanvragen

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/contact” text=”Aanvragen” color_override=””]
Scroll naar boven