MorgenStund'

Muffins

Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf. Honing, eierdooier en boter schuimig roeren. MorgenStund´, noten en water toevoegen en mengen. Daarna het met bakpoeder vermengde volkorenbloem toevoegen en mengen. Tot slot spatel de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig door het mengsel. Verdeel het deeg in de muffinvormen. De hoeveelheid is genoeg voor ongeveer 20 muffins.

Oventemperatuur: 175 °C
Baktijd: 40–50 min

Ingrediënten

  • 200 gr MorgenStund (niet koken)
  • 375 ml water
  • 100 gr vloeibare honing
  • 1 eierdooier
  • 1 eiwit (stijf kloppen)
  • 50 gr boter
  • 50 gr gemalen noten
  • 130 gr glutenvrije volkorenbloem
  • 2 tl bakpoeder
Jentschura-morgenstund-muffins
Scroll naar boven