
Ingrediënten
- 250 gr MorgenStund‘ (niet koken)
- 50 gr aardamandelen
- 50 gr kokosvlokken
- 80 gr gehakte hazelnoten
- 40 gr gepofte amarant
- 80 gr havermout
- 100 gr boter
- 100 gr vloeibare honing
- 250 ml water
Bereidingswijze
De boter langzaam laten smelten bij lage temperatuur. Doe alle ingrediënten in een kom giet er de gesmolten boter over. Tot slot honing en water toevoegen en mengen. Het mengsel gelijkmatig op een ingevette bakplaat verdelen en glad maken met een spatel tot ongeveer 0,5 cm dikte. De repen meteen na het bakken uitsnijden. Afhankelijk van de smaak kunnen de repen met chocolade versierd worden.
Oventemperatuur: 175 °C
Baktijd: ca. 25 min
Let op: als u een strikt glutenvrij dieet moet volgen, vervang dan de havermout door:
Maïsgriesmeel (tapioca), of meel van quinoa, boekweit, rijst, amarant of teff.