MorgenStund'

Mueslirepen

Bereidingswijze

De boter langzaam laten smelten bij lage temperatuur. Doe alle ingrediƫnten in een kom giet er de gesmolten boter over. Tot slot honing en water toevoegen en mengen. Het mengsel gelijkmatig op een ingevette bakplaat verdelen en glad maken met een spatel tot ongeveer 0,5 cm dikte. De repen meteen na het bakken uitsnijden. Afhankelijk van de smaak kunnen de repen met chocolade versierd worden.

Oventemperatuur: 175 Ā°C
Baktijd: ca. 25 min

Let op: als u een strikt glutenvrij dieet moet volgen, vervang dan de havermout door:
MaĆÆsgriesmeel (tapioca), of meel van quinoa, boekweit, rijst, amarant of teff.

Ingrediƫnten

  • 250 gr MorgenStundā€˜ (niet koken)
  • 50 gr aardamandelen
  • 50 gr kokosvlokken
  • 80 gr gehakte hazelnoten
  • 40 gr gepofte amarant
  • 80 gr havermout
  • 100 gr boter
  • 100 gr vloeibare honing
  • 250 ml water
Jentschura-morgenstund-mueslirepen
Scroll naar boven