Ontzurende kruidenthee

Op zoek naar thee met een ontzurende werking? U wilt graag op een natuurlijke manier van uw afvalstoffen af? Wilt u liever geen klysma’s gebruiken? Dan is er een voor u een ontzurende thee die u kunt gebruiken om u lichaam te ontgiften. Het ontgiften van uw lichaam is een belangrijk onderdeel van uw gezondheidsplan en vaak wordt hiervoor een vastenkuur aangeraden. U kunt daarvoor natuurlijk naar een kuuroord gaan maar daarvoor is vaak geen tijd. Daarom heeft P. Jentschura voor u een programma samengesteld wat u in uw vertrouwde omgeving gemakkelijk kunt toepassen. Een belangrijk deel van dit programma is het gebruik van ontzurende kruidenthee. Dit programma noemt men het drie-stappenplan van P. Jensschura.

Het programma bestaat uit ontzurende kruidenthee, Wurzelkraft en MeineBase. Dit zijn de drie stappen die ervoor gaan zorgen dat uw lichaam zich los kan maken van giftige stoffen die zich anders in het lichaam ophopen en allerlei kwaaltjes veroorzaken.

In het kort het programma waarbij deze ontzurende kruidenthee wordt toegepast.

  • Reiniging: U drinkt de ontzurende kruidenthee dagelijks.
  • Neutraliseren: U voegt Wurzelkraft toe in uw voeding dagelijks.
  • Uitscheiding afvalstoffen: U voegt Meinebase toe in uw lig- of voetbad waardoor afvalstoffen via de huid worden verwijderd.

Welke kruiden zitten er in ontzurende kruidenthee?

Deze heerlijke biologische kruidenthee is samengesteld uit 49 verschillende kruiden. De smaak is zacht en heeft een natuurgeneeskundige werking om uw lichaam te verlossen van slakken. Deze ontzurende kruidenthee zorgt ervoor dat de slakken als het ware oplossen. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter door het lichaam worden verwijderd. Naast deze kruiden worden er ook zaden, specerijen, wortels en bloesems toegevoegd. Neem een kijkje op onze website om te bekijken welke kruiden geselecteerd zijn voor deze ontzurende kruidenthee.

Waar kunt u deze ontzurende kruidenthee aanschaffen?

Neem een kijkje in onze webshop om deze producten te bekijken en aan te schaffen. Voor het beste resultaat kunt u via onze voedingsadviseuse een voedingsadvies ontvangen. Ook kunt u via onze website een gratis pH waarde test aanvragen. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op of vul ons contactformulier in op onze website. Wij helpen u graag. Tot ziens.

P.Jentschura 7×7 Kruidenthee

alle voordelen in één oogopslag

  • verhoogt ons welzijn
  • uitgekiende receptuur van 49 kruiden volgens Leisen/Lohkämper/Jentschura
  • effectieve slakkenoplosser (ontzuren)
  • met een milde geur en aangenaam van smaak
  • de thee voor elke gelegenheid
  • verkrijgbaar als los theemengsel of in handige theezakjes
  • pH-waarde ca. 7,3

waardevolle werkzame stoffen uit de natuur

Het gebruik van kruidenthee vindt zijn oorsprong in oeroude kennis en is niet meer weg te denken uit de medische geschiedenis. Thee speelt al van oudsher bij de behandeling van vele vormen van lichamelijk ongemak, zowel bij innerlijke als uiterlijke toepassingen, een grote rol.

Als klassiek extract worden specifieke theekruiden gericht ingezet. Gember bijvoorbeeld verzacht brandend maagzuur. Een venkel-komijn-mengsel helpt bij winderigheid en spijsverteringsproblemen. Salie werkt antibacterieel en kamille heeft zich bewezen als ontstekingsremmend bij verkoudheid evenals slijmlosmakend. Niet voor niets heet het in de volksmond: “Tegen alles is een kruid gewassen.”

Reiniging (7x7 Kruidenthee)

Met 49 waardevolle ingrediënten

De hoge kunst van het mengen van kruidenthee biedt naast de tijdelijk begrensde inzet van thee van één specifieke plant nog talloze extra mogelijkheden. De Europese natuurgeneeskunde maar ook de traditionele Chinese geneeskunde bijvoorbeeld kennen sinds lange tijd extracten van uitgelezen kruiden als werkzaam middel voor een continue reiniging van het lichaam. Zo’n effectieve celspoeler (ontzuren) is de uit 49 kruiden samengestelde 7×7 Kruidenthee.

Jentschura-7x7-Kruidenthee-samenstelling
Scroll naar boven