TafeltjeDekJe gevulde champignons

Voor 10 grote paddestoelen

Bereidingswijze

Voeg TafeltjeDekJe aan het water toe en roer goed door. Vervolgens onder af en toe roeren aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 4 – 5 minuten zachtjes laten koken. Tussendoor omroeren.

Ondertussen de champignons wassen en de steeltjes uit de champignons verwijderen. TafeltjeDekJe met kruidenzout en peper op smaak brengen. Eventueel de steeltjes even bakken en onder het mengsel roeren. Vul de champignons met de brij en garneer ze elk met 1 theelepel crème fraîche.

Laat de champignons in een voorverwarmde oven bij ca. 200 °C (heteluchtoven 180 °C) ongeveer 20 minuten bakken.

Ingrediënten

  • 100 g TafeltjeDekJe
  • ca. 400 ml water
  • 10 grote champignons
  • 100 g crème fraîche
  • kruidenzout
  • verse peper
Jentschura-tafeltjedekje-gevulde-champignons
Scroll naar boven