Blog van gezondheidstherapeut

Afvallen kan ook met P. Jentschura

Begin februari 2015 kreeg ik een cliënt die graag wilde afvallen. Echter met haar huidige dieet, waarmee zij na de feestdagen was gestart, viel zij geen gram af en voelde zich ontzettend futloos. Uiteraard heb ik haar urine gemeten en wat bleek, deze was behoorlijk verzuurd. De afvalstoffen in haar lichaam kon ze niet kwijt, wat tevens ervoor zorgde dat ze niet afviel.

Ik heb haar toen geadviseerd eerst haar lichaam te gaan ontzuren, zodat ze de afvalstoffen kwijt kon raken en dan zou ze waarschijnlijk vanzelf een aantal kilo’s verliezen. Ik was haar laatste hoop en ze startte direct met de ontzuringskuur van P. Jentschura en beloofde ook mijn voedingsadviezen op te volgen. Ik merkte dat deze vrouw zeer gemotiveerd was en was overtuigd dat dit een positief resultaat zou opleveren.

Na 4 weken kwam zij blij terug in mijn praktijk. Het eerste wat haar opviel, nadat ze 4 weken de P. Jentschura–kuur had gevolgd, was dat ze meer energie had, minder haaruitval, sterkere nagels en een verbeterde huid. Tevens zei ze bescheiden dat ze ook betere stoelgang sinds enkele weken had. Op de weegschaal had ze nog niet durven te staan, maar in haar naaste omgeving kreeg zij wel complimenten dat zij er beter uitzag! Na de 2e urinemeting van haar pH-waarde was zij veel minder verzuurd, maar mijn advies was om door te gaan met ontzuren.

Nu net voor Pasen heb ik haar weer gezien en ze riep enthousiast en met veel dankbaarheid dat ze uiteindelijk de minimaal aantal kilo’s kwijt was, waar zij naar gestreefd had. Ze vertelde me dat ze zeker doorging met het blijvend ontzuren volgens de P. Jentschura. Deze methode had haar zoveel opgeleverd, dat zij niet alleen fitter was, maar ook een mooier en strakker figuur had! Heerlijk als een cliënt tevreden is, maar vooral dat ze zich weer gezond en energiek voelt en dat allemaal dankzij de eenvoudige ontzuringskuur van P. Jentschura!

LvdW

Webshop

P.Jentschura producten

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/ontzuringsproducten” text=”Ga naar webshop” color_override=””]

Proefjes & urineanalyse

aanvragen

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.zonnevlecht.nl/contact” text=”Aanvragen” color_override=””]
Scroll naar boven