Aardappels

met paprika-lijnolie-kwark

Bestel in onze webshop

Ingrediënten

  • 8 – 10 middelgrote aardappels met schil
  • 2–3 TL WurzelKraft
  • verse kruiden, zoals basilicum, rozemarijn of bieslook

Voor de lijnolie-kwark :

  • 125 g kwark
  • 1 rode of gele paprika, blokjes
  • 2–3 EL lijnolie
  • 2 EL Parmesaanse of geitenkaas, vers geraspt
  • 2 EL havermelk
  • kruidenzout, peper, paprika

Bereidingswijze

Aardappels met schil afborstelen en gaar koken. De ingrediënten voor de kwark mixen, goed kruiden en op de aardappels serveren.

Na afkoeling verse kruiden en WurzelKraft erover strooien. Serveren met een verse groene salade.

Webshop

P.Jentschura producten

Verkooppunten

P.Jentschura producten

Profjes & urineanalyse

aanvragen