Paprika - eens anders gevuld
< Terug naar receptencategorie

Paprika - eens anders gevuld
(voor 4 paprikahelften)

Bestel in onze webshop

Recept

Paprika - eens anders gevuld

• 100 g TafeltjeDekJe
• ca. 400 ml water
• 2 paprika's
• 2 tl verse roomkaas
• kruidenzout
• verse peper
• 100 g geraspte kaas
• verse kruiden naar believen

Voeg TafeltjeDekJe aan het water toe en roer goed door. Vervolgens onder af en toe roeren aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 4 - 5 minuten zachtjes laten koken. Tussendoor omroeren.

De brij met verse roomkaas, kruidenzout en peper op smaak brengen. Halveer de paprika´s, verwijder de zaadjes, was ze en stoof ze ca. 5 minuten. Vul de gehalveerde paprika´s vervolgens met de brij en strooi er de geraspte kaas over.

Laat de paprika´s in een voorverwarmde oven bij ca. 200 °C (heteluchtoven 180 °C) ca. 15 - 20 minuten bakken. Naar believen met verse kruiden garneren.