TafeltjeDekJe paprika

Voor 4 paprikahelften

Bereidingswijze

Voeg TafeltjeDekJe aan het water toe en roer goed door. Vervolgens onder af en toe roeren aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 4 – 5 minuten zachtjes laten koken. Tussendoor omroeren.

De brij met verse roomkaas, kruidenzout en peper op smaak brengen. Halveer de paprika´s, verwijder de zaadjes, was ze en stoof ze ca. 5 minuten. Vul de gehalveerde paprika´s vervolgens met de brij en strooi er de geraspte kaas over.

Laat de paprika´s in een voorverwarmde oven bij ca. 200 °C (heteluchtoven 180 °C) ca. 15 – 20 minuten bakken. Naar believen met verse kruiden garneren.

Ingrediënten

  • 100 g TafeltjeDekJe
  • ca. 400 ml water
  • 2 paprika’s
  • 2 tl verse roomkaas
  • kruidenzout
  • verse peper
  • 100 g geraspte kaas
  • verse kruiden naar believen
Jentschura-tafeltjedekje-gevulde-paprika
Scroll naar boven