MorgenStund'

Kokosmakronen

Bereidingswijze

De boter langzaam laten smelten bij lage temperatuur. Doe MorgenStund´ en kokosvlokken in een kom en giet er de gesmolten boter over. Roer voorzichtig om en laat het ongeveer 10 minuten staan.
Klop de eieren samen met de honing. Bakpoeder en zout aan toevoegen. Dan de afgekoelde MorgenStund’-kokos-mengsel voorzichtig doorroeren.

Met twee theelepels kleine stapels maken op het met bakpapier beklede bakplaat. De hoeveelheid is genoeg voor ongeveer 40 makronen.

Oventemperatuur: 175 °C
Baktijd: 12–15 min

Ingrediënten

  • 125 gr boter
  • 150 gr MorgenStund‘ (niet koken)
  • 130 gr kokosvlokken
  • 100 gr vloeibare honing
  • 1 ei
  • ½ tl bakpoeder
  • 1 snufje zout
Jentschura-morgenstund-kokosmakronen
Scroll naar boven